Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Μακαρόνια με κύμα

Shutting

Βράζουμε τα μακαρόνια αλνέντε (είχες και στο χωριό σου αλτέντε?) με λίγο κνόρ και τα σουρώνουμε.
Μετά, βράζουμε τον κυμά (σε όποιον του επιτρέπεται, να τον τσιγαρίσει με κρομμύδι), μετά λίγο τομάτα, κνόρ, λάδι,αλάτι,ζάχαρη.
Τρίβουμε και λίγο τυρί (συνήθως έτοιμο από τον Μασούτη) και τρώμε.









4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι νουμερακι ειναι το ζυμαρικο;
λιγο χοντρο το βλεπω.

tsontomar είπε...

Κόβει το μάτι σου.
6

Ανώνυμος είπε...

εχω συνηθισει τα "noodles" βλεπεις.

tsontomar είπε...

πάψε