Shutting
Παίρνουμε το ψαράκι, του κάνουμε απολέπιση, το ξεκοιλιάζουμε και μετά το βάζουμε στο φούρνο με λαδάκι, αλατάκι και νεράκι αράζοντας 30-40 λεπτά, χαλαρά, μέχρι να γίνει. Αφού γίνει, το βρέχουμε με λεμονάκι και είμαστε έτοιμοι.
Πρωτότυπες συνταγές φτιαγμένες με μεράκι, σαν το παλιό καλό καιρό!!!
4 σχόλια:
Για περσινό φαγητό, φρέσκο φαίνεται.
Υ.Γ.:Και εσύ βρε δάσκαλε που δίδασκες έβαλες τη μαλακία με την λεκτική επαλήθευση; Αίσχος!
ox, pos bgenei,katse na to vgalo,oute pou to eida,
soooooorrryyyyyyyyyy
nai re eleos gia ayto toso kairo den estelna edo kati....bariomoyn tin lektiki epalitheysi :pp
Επειδή είσαι μογγολάκι και μπερδεύεσαι...
Δημοσίευση σχολίου